Programul concertului Dark Tranquillity la Bucuresti

375 vizualizări
Vineri, 3 mai, formatia suedeza Dark Tranquillity va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti in cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment. Concertul va promova noul album al trupei, intitulat „Construct”, care va fi lansat pe 27 mai.
Concertul Dark Tranquillity va incepe de la ora 21.00, accesul spectatorilor in locatie fiind posibil de la ora 19.00. Biletele sunt disponibile la pretul de 75 de lei pana la data de 2 mai. In ziua concertului, tichetul va costa cu 10 lei mai mult. Puteti cumpara bilete la Dark Tranquility pe Eventim.ro.

Castigatorul X-factor Romania 2012, Tudor Turcu, va canta in deschiderea concertului alaturi de trupa eyeSEEred. Tudor a cochetat cu muzica, indeosebi cu muzica metal, dintotdeauna, insa a dobandit notorietatea odata cu participarea la X-factor. In cadrul concursului difuzat de Antena 1, acesta a surprins juriul si telespectatorii cu interpretarea sa cu care a dorit sa promoveze muzica rock, inserand in prestatiile sale pasaje de growl, specifice death metalului.

Programul evenimentului este urmatorul:
19:00 – Open Doors
21:00 – 21:45 – Tudor Turcu feat. eyeSEEred
22:00 – Dark Tranquillity

Este interzis accesul in locatie cu:
mancare si bautura din exterior
droguri
arme
obiecte contondente

Dark Tranquillity este una dintre cele mai bune formatii de melodic death metal, fiind printre initiatoarele subgenului mentionat. „Gardienii scenei de la Gothenburg” au revolutionat muzica metal cu fiecare album lansat in cei peste 20 de ani de activitate. In acest interval, formatia a lansat 9 albume de studio, incepand cu „Skydancer” din 1989. Dark Tranquillity a concertat in intreaga lume, din America pana in India, sute de mii de fani fiind magnetizati de combinatia deagresivitate si melodicitate, la care se adauga o energie debordanta si o comunicare excelenta cu publicul.

Sursa: Comunicat Phoenix Entertainment

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*