Cele mai caraghioase fotografii cu trupe

852 vizualizări

 

Ah, vine un moment in „viata” fiecarei trupe cand se iveste ocazia de a face parada cu lookul de rebel neconsolat. Este vorba, bineinteles, de fotografiile promotionale – o cale utila de a scoate in evidenta acele alegeri de stil care definesc si muzica unei formatii. 

Desi aceste fotografii ar trebui sa fie relevante si sa reveleze esenta produsului muzical promovat, lucrurile nu stau intotdeauna asa. Dovada pozele de mai jos, cu care, fara indoiala, te vei delecta.

The Rednecks

Aceasta…hmmm…”trupa” (?) este originara, dupa cum banuiai deja, din S.U.A. Este adevarat ca este bine ca muzicienii rock sa arate un pic fioros, dar acesti…hmmm…artisti (?) te iau cu alt tip de „fiori” – cei din categoria „moarte cioroilor”, cu tugui Klux inclus.

Teazer

Fetelor, ascundeti-va! Puteti ramane insarcinate doar uitandu-va la acesti barbati care debordeaza de virilitate. Cat despre baieti, ghinion! Ati fi vrut voi sa aveti asemenea outfituri irezistibile. Atat ca s-ar putea sa va ia cam mult timp sa va hotarati pe ce parte va asezati „accesoriile”. Vasectomie? De ce, cand puteti purta colantii castranti semnati „Teazer”?

Spandex

YMCA se intalneste cu Gangsta Rap-ul si cu stilul vestimentar „onanist ciudat care in viata de zi cu zi este contabil si se imbraca gen anii 80”. Cele trei curente se iubesc un pic si dau nastere acestei creatii desavarsite care este formatia anonima de mai sus.

Barbati in dres de femeie


Desi glam-metalul suna bine, la un moment dat s-a intamplat ceva. Poate aparitia celor de la Twisted-Sister, sau explozia vreunei centrale nucleare, au dat peste cap lucrurile. Cert este ca, din barbati care aratau ca fete cu barba, muzicienii s-au transformat in pitipoance travestite cu par pe sani. Vezi imaginea de mai sus pentru informatii suplimentare.

The Dead Morticians

Cu un nume atat de rezonant si deloc patetic, este firesc ca fotografiile promotionale sa fie pe masura sensibilitatii abisale care a nascut un concept atat de adanc inradacinat in estetica „amorului intors”. Hă? Ce spuneam? A, da. 

Sange!

Nu putem decat sa ne lasam cuprinsi de teama la vederea acestei poze care dovedeste ca baietii din imagine sunt niste criminali infricosatori! Va dati seama cate rosii au „decedat” pentru ca hainele lor sa fie imbibate in ketchup? Boxerii inflorati ai personajului din dreapta, mai ales, ne fac sa ne temem pentru viata noastra.

Goth Cult

Iata o formatie cu mult potential. Este evident ca liderul este barbatul, pardon, „magul” inalt, cocotat pe un bolovan pentru a parea coplesitor de mare. Ne place emblema heraldica plasata strategic in dreptul partilor intime ale „magului”, dar nu ne este rusine nici cu ankh-ul sub forma de talanga al celuilalt mag de care se sprijina magul nr. 1.

Key Dragon

Daca Simone Simons ar innebuni brusc si ar da iama in dulapul surorii ei de 6 ani, dupa care ar deschide computerul pentru a se destrabala in Photoshop, cam asa ar arata rezultatul.

Hevinkelium

O trupa finlandeza. Mai trebuie sa spunem ceva?

Immortal

Se strepezeste sufletul in noi (si moare, dupa care este eviscerat de un demon cu rat de porc si gheare de harpie, pentru a se scufunda in iadul intunecat si sangeros) ca trebuie sa-i luam la misto pe cei de la Immortal. Dar zau asa. Daca tot iti faci poze ingretosant de terifiante, du-te la sala si da jos burta.

Manowar


Fetelor, regret sa va anunt, dar deja sunteti insarcinate! Joey s-a ocupat de asta prin privirea pe care v-a aruncat-o de deasupra pieptului sau acoperit cu un covor de par. Vai,vai,vai! Fred Flintstone ar fi mandru de voi, baieti.

Nota redactiei: Acest material este un pamflet si trebuie luat ca atare.

A.F.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*