Programul final pentru Maximum Rock Festival 2021

Maximum Rock Festival 2021 este cel mai important eveniment rock & metal al acestui an din România și va avea loc în perioada 11-12 septembrie la Arenele Romane din București. Vor participa formațiile: Epica (Olanda), Eluveitie (Elveția), Therion (Suedia), Dirty Shirt (România), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) și Magnetic (Bulgaria).

Din păcate Orphaned Land (Israel), nu mai poate ajunge la festival din cauza problemelor cauzate de pandemie. Pentru că timpul prea scurt până la festival nu ne permite să aducem o altă formație străină, am decis (împreună cu managementul formațiilor Epica și Therion) ca programul acestora din urmă să fie extins.

Programul festivalului:

11.09.2021 / Acces public- 17:00
Epica (Headliner)
Therion
Riot Monk
Magnetic

12.09.2021 / Acces public- 17:00
Eluveitie (Headliner)
Dirty Shirt
Subterranean Masquerade
Loch Vostok

Și pentru că sănătatea participanților la Maximum Rock Festval 2021 este foarte importantă pentru noi, vă informăm că accesul persoanelor în zona de festival se va face respectând toate măsurile impuse de autorități pentru perioada evenimentului:
– Certificat de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 – persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
– Test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 cu rezultat negativ a cărui valabilitate să nu depășească 72 de ore de la momentul testării
– Test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum 24 de ore înaintea venirii la evenimentul Maximum Rock Festival (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate)
– un buletin/ carte de identitate prin care să poată fi dovedită apartenența dovezii de vaccinare/ testului.
– Participanții cu vârste cuprinse între 5 – 18 ani împliniți pot intra la eveniment fără a fi nevoie de vreo dovadă medicală (vaccinare, testare, anticorpi), dar sunt obligați să poarte mască, potrivit prevederilor Ordinului nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021

De asemenea, persoanele care doresc să participe la eveniment, dar nu au reușit încă să se vaccineze (din diferite motive), vor avea posibilitatea, la intrarea în zona festivalului, de a-și face câte un test rapid realizat de personal specializat. Acele persoane care vor primi rezultat negativ pentru testul rapid (dovada faptului că sunt sănătoase) vor putea apoi intra în perimetrul evenimentului dacă au abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment.

P.S: Dacă între timp aceste măsuri vor fi ridicate/schimbate organizatorul va informa publicul în cel mai scurt timp.

Maximum Rock Festival este mai mult decât un simplu festival. Este rezultatul anilor de muncă, al pasiunii și al dăruirii, atât din partea formațiilor participante, cât și din partea noastră, a echipei organizatorice.
De-a lungul edițiilor, pe scena festivalului Maximum Rock au urcat formații foarte cunoscute precum: W.A.S.P., Annihilator, Epica, Moonspell, My Dying Bride, Haggard, Kamelot, Sodom, Crematory și multe altele.

Biletele se pot achizitiona exclusiv prin AmBilet.ro.

Ne vedem la festival!

Rock On!

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*