Randy Blythe (Lamb of God), dezgustat de fanii sai

Randy Blythe a fost foarte dezamagit de fanii sai care nu s-au comportat deloc potrivit in timpul momentului de liniste sugerat de vocalistul LAMB OF GOD, la concertul trupei de vineri seara, din Medford, Oregon.

Blythe a vrut sa isi exprime respectul, durerea si compasiunea fata de victimele incidentului armat care a avut loc la o scoala din Connecticut.

Niciodata nu am fost atat de scarbit de public cum am fost in seara asta. Imi doresc sa nu fi cantat deloc! Noi, cei de la Lamb of God, am cerut auditoriului 60 de secunde de liniste pentru a omagia toti copiii si profesorii care au murit la Connecticut. Mi s-a parut un gest potrivit – este vorba despre o tragedie nationala! Cei mai multi oameni din public au acceptat, dar o parte n-a facut-o. Unii au injurat sau chiar au ras. Am vrut sa plec de pe scena. Sunt pur si simplu dezgustat!”, a scris Blythe pe contul sau de Instagram.

Daca esti unul din oamenii aceia care nu si-a putut tine gura timp de un minut, pentru a omagia 20 de copii ucisi, atunci du-te si uita-te in oglinda. Privesti o bucata de r*hat. Si parintii tai sunt tot bucati de r*hat, pentru ca nu te-au invatat ce inseamna demnitatea umana. Le multumesc fanilor care au fost respectuosi. Imi pare rau ca aveti asa de multi nenorociti in comunitate. Ar trebui sa faceti ceva in aceasta privinta. Asa ceva nu ar fi trebuit sa se intample la un concert LoG. Sunt dezgustat…pur si simplu dezgustat. Oamenii care au urlat ofera o imagine proasta metalului. Sa va ia naiba. Dati umanitatii un renume prost! Maturizati-va. Parintii vostri ar fi trebuit sa va educe cu bataia, bestii salbatice ce sunteti. Ma voi pune in pat, voi spune o rugaciune pentru cei aflati in suferinta si voi spera ca maine va fi o zi mai buna, pentru ca ziua de azi a fost oribila”, a concluzionat Blythe.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*