Lindemann: Peter Tägtgren confirmă că al doilea album e finalizat

Proiectul care include doi muzicieni remarcabili, Till Lindemann din Rammstein și Peter Tägtgren din Hypocrisy și Pain, va adăuga curând al doilea album în discografie. Alte detalii în afară de faptul că e finalizat nu s-au dezvăluit, dar probabil ne putem aștepta la o lansare cândva spre sfârșitul lui 2019-începutul lui 2020. Albumul a fost produs și mixat de Tägtgren, așa cum a anunțat pe pagina sa de facebook.

Btw, Lindemann new album is done, produced & mixed by yours truly ..

Geplaatst door Peter Tägtgren – Official op Vrijdag 16 augustus 2019

Duo-ul a lansat albumul de debut în iunie 2015 via Warner Bros. „Skills in Pills” a debutat cu single-ul „Praise Abort” în luna mai. În 2018, Lindemann colaborează cu rapperul Haftbefehl la piesa „Mathematik”. Evident, „Skills in Pills” a fost considerat o glumă de mulți oameni, piesele având versuri nu foarte… normale, să zicem.

Reacțiile au fost împărțite: au fost considerați imaturi, bolnavi, neserioși, însă Tägtgren e de altă părere: Să zicem că e un album de petrecere, un fel de Billy Idol în 2015 pe speed. Vrem ca oamenii să se simtă bine, chiar e muzică bună de petrecere, un album care să-ți dea o stare bună înainte să pleci la un festival sau într-un bar, ceva.

Acum, dacă nu toată lumea intră într-o stare bună cântând despre cât de bine era dacă nevastă-ta ar fi făcut avort sau despre fantezii sexuale cu urină, asta nu e vina lor. Ce-i drept, nici n-au spus la ce fel de petrecere se potrivește albumul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*