Dirty Shirt anunță următoarele concerte din Polonia

După succesul înregistrat în ultimii ani (Pol’and’Rock 2021 si 2022, WOSP Grand Finale 2023), Dirty Shirt se reîntorc cu 2 concerte în Polonia, alături de Lydka Grubasa, în cadrul proiectului East European Metal Alliance Festival. Prin urmare, trupa maramureșeană va susține un concert vineri, 28 aprilie, la Od Nowa, Torun și apoi, în ziua imediat următoare, 29 aprilie, un alt concert la Tama, Poznan. 

Mai mult decât atât, Dirty Shirt are programate alte două concerte în Polonia, de aceasta dată în afara proiectului East European Metal Alliance Festival. Pe 30 aprilie, formația va concerta din postura de headliner la Varșovia, în VooDoo Club. Apoi, pe 2 mai, maramureșenii vor participa la festivalul 3-Majówka din Wroclaw, alături de nume impunătoare ale scenei metal internaționale, cum ar fi Eluveitie, Steve Vai, Lordi, Kult, Paddy and the Rats, Lydka Grubasa și alții.

În continuare, pe data de 6 mai Dirty Shirt va concerta în cadrul East European Metal Alliance Festival, ce va avea loc în curtea Centrului Cultural Faber din Timișoara, ei fiind headlinerii acestui festival. Pentru acest eveniment, formația a pregătit un show special, venind în formula Big Band, ceea ce înseamnă nu mai puțin de 14 muzicieni pe scenă. Alături de Dirty Shirt, în cadrul acestui eveniment vor mai urca pe scenă Łydka Grubasa (Polonia), Hrdza (Slovacia) și Wolfarian (Cehia). La festival vor participa și două formații timișorene, selectate prin concurs. Votul publicului este în curs aici.

Biletele pentru East European Metal Alliance Festival se pot achiziționa de pe AmBilet.ro.

Proiectul East European Metal Alliance 2023 face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul European Echoes, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*