ARTmania Festival si Tuborg sustin Metal-ul produs in Romania

ARTmania Festival Sibiu se organizeaza un pic diferit in acest an, cu Scena Principala organizata in Vampires’ Den, o locatie neconventionala pentru publicul festivalului. Cu toate acestea, exista si un aspect foarte pozitiv: programul nu mai este limitat cu ore de liniste si ne permite un program prelungit de concerte.
Astfel, in programul Vampires’ Den vor fi promovate patru formatii romanesti, compatibile cu profilul ARTmania Festival, selectate dupa urmatoarele criterii: o formatie din Sibiu, orasul gazda de noua ani a festivalului ARTmania, una din zona Ardeal-Banat, una din zona Moldova-Dobrogea si una din zona capitalei si imprejurimi. O initiativa ARTmania Festival si Tuborg pentru sustinerea metal-ului produs in Romania.
Incepand din 9 iunie, publicul din Romania va vota formatiile semifinaliste online, http://facebook.com/groups/metalmadeinromania, iar pe 19 iunie, vom anunta castigatorii. Tot in acea zi trupele semifinaliste din capitala au o provocare suplimentara: se vor intrece live la Silver Church Club incepand cu ora 19:00, intr-un eveniment concurs.
Perioada inscrierii trupelor este 27 mai – 9 iunie la urmatoarea adresa: artmaniafestival.ro/preselectie2014

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*