Festivalul Iubim 2 Roți 2020 a fost amânat

Organizatorii festivalului Iubim 2 Roți au postat comunicat de mai jos pe pagina oficială de FB, prin care anunță amânarea evenimentului ce urma să se desfășoare în perioada 22-24 mai 2020:

„Indiferent de pasiuni, gusturi sau preocupări, suntem toți afectați de ce se întâmplă. Deși previzibil și necesar, tot avem nodul în gât când vă anunțăm că Iubim 2 Roți 2020 este amânat, urmând să anunțăm mai multe legate de viitor odată cu revenirea normalului în viața noastră.

Vom sărbători revenirea la vechile obiceiuri sociale așa cum știm – însă până atunci, toată atenția o focalizăm către ce putem face pentru a împiedica cât mai mult răspândirea virusului. Ne alăturăm corului de voci care te roagă să nu ignori recomandările oficiale, pentru a ne bucura cât mai repede din nou de experiențele care ne-au colorat verile de până acum!

Îți poți recupera costul biletului de pe platforma ambilet.ro sau poți susține festivalul păstrând biletul – va fi valid pentru următoarea ediție, organizată de îndată ce contextul ne va permite! Iubim 2 Roți este un festival creat și crescut din pură pasiune pentru muzica bună și viața pe două roți; susținerea din partea comunității în astfel de contexte dure este vitală pentru noi!

Îi rugăm pe cei care doresc returnarea biletelor să trimită un e-mail până pe 21 mai 2020 (inclusiv) la adresa bilete@ambilet.ro, în care vor fi menționate data și numărul comenzii, iar banii vor fi returnați, în maximum 30 de zile de la data cererii, în contul din care s-a făcut plata inițială. Vom anunța detalii referitoare la evenimentul următor îndată ce situația se îmbunătățește și ne permite să le stabilim!”

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*