Annihilator a lansat un videoclip pentru noua piesă „Armed To The Teeth”

376 vizualizări

Thrasherii canadieni din Annihilator revin cu o nouă piesă extrasă de pe viitorul album de studio, „Ballistic, Sadistic”, pe care-l vor lansa pe 24 ianuarie 2020 via Silver Lining Music. Albumul a fost scris și produs de fondatorul, chitaristul și vocalistul Jeff Waters și înregistrat la noul studio Watersound Studios UK din Durham.

Piesa se numește „Armed To The Teeth”, iar Waters ne explică despre ce e vorba, dar și ce reprezintă videoclipul:

„Armed To The Teeth” e despre cum nu trebuie să judeci o carte după copertă. Dacă împungi ursul cu un băț, abuzezi sau hărțuiești pe cineva, tratezi o creatură vie fără respect, pregătește-te ca acea creatură să se întoarcă la tine cu gând de răzbunare, ceva mai rău decât ți-ai putea imagina. Răzbunarea poate fi balistică și sadică. Fie că e vorba despre cineva din industria muzicală care se ia de un artist sau despre un copil care e hărțuit în drum spre casă când iese de la școală, karma o să te prindă din urmă și-o să te lovescă în față. Într-o zi.

Deși e o piesă destul de agresivă și foarte heavy, am ales să prezentăm subiectul cu imagini ale unui adolescent hărțuit; un subiect serios, comun și relevant care trebuie atins… și ne-am gândit că e mai bine decât să arătăm un muzician de 53 de ani care suportă pe cineva din inudstrie. 

Videoclipul spune povestea unei fete hărțuite de niște colegi de școală în fiecare zi, iar până la urmă decide că nu se mai poate. Merge să ia lecții de arte marțiale, își ia o bâtă zdravănă și-i bate de le sună apa în cap.

Imagini pentru annihilator ballistic sadistic"


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*