Body Count a finalizat înregistrarea noului album, Merciless

Body Count
Body Count

Trupa Body Count, condusă de legenda hip-hop, actorul și regizorul Ice-T, a încheiat înregistrarea noului album, intitulat Merciless. Follow-up-ul albumului Carnivore din 2020 va fi lansat la sfârşitul acestui an, prin Century Media.

Pe 1 mai, Ice-T a postat pe Twitter: „Tocmai am terminat de înregistrat vocea pentru noul album Body Count, Merciless în acest weekend.. Acum albumul trebuie doar mixat.. Fiți pe fază … În curand!”

În octombrie anul trecut, Ice-T a declarat: „Will Putney va produce din nou. Am avut trei albume grozave consecutive lucrând cu Will; el înțelege. Eu îl numesc Dr. Dre al metalului, pentru că are capacitatea de a produce cu diferite grupuri, făcându-le să sune conform stilului lor propriu, dar mai bine.”

„Am făcut Carnivore și chiar când trebuia să înceapă prima parte din turneul nostru, a început pandemia”, a continuat el. „Pandemia a oprit tot turneul din Statele Unite; 35 de festivaluri europene s-au închis; și nu am reușit să prezentăm cu adevărat albumul live; nu am apucat să urcăm pe scenă și așa ceva e nasol.

„Facem albume pentru a le cânta; nu le facem doar pentru a sta acasă. Am câștigat un Grammy pentru acest album. A fost grozav; a fost o recunoaștere grozavă. Ne-a cam durut să lansăm un album pe o scenă moartă. Apoi casa de discuri a spus să facem un alt album. Și eu am spus: Stați puțin. Nici măcar nu l-am scos bine pe acesta.

Despre modul în care înregistrează vocea pentru noul album, Ice-T a spus: „De obicei, când fac melodii, dar nu le termin. De exemplu, dacă sunt trei versuri, cânt două și apoi aștept și mă gândesc la cum vreau să închei piesa și cum vreau să o schimb. Când obișnuiam să fac albume, făceam 20 de melodii și apoi încercam să aleg 12. Acum îmi este foarte greu să găsesc muzica, așa că aleg direct 12 piese. Nu fac o grămadă de înregistrări doar ca să descopăr asta… Știu ce fac. Sunt ca acel fotograf care știe să aștepte până la momentul potrivit pentru a face poza.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*