Sasha’s Bike Shop Festival are un scop umanitar: ajutorarea copiilor bolnavi de Epidermoliza Buloasa

718 vizualizări

Puțini știu faptul că SASHA’S BIKE SHOP FESTIVAL are scop umanitar: ajutorarea copiilor bolnavi de Epidermoliza Buloasa, o boală incurabilă de care suferă 79 de copiii din România care are din păcate sfârșit tragic, majoritatea copiilor neajungând la maturitate.
Din acest motiv afecțiunea este denumită și Boală Fluture, datorită sensibilității extreme ale pielii.
Am încercat să aflăm mai multe despre acest eveniment și implicit despre cei care pun umărul la ajutorarea copiilor bolnavi.

Maximum Rock: Vreau în primul rând să vorbim despre scopul urmărit de acest eveniment. Știu că festivalul are un scop umanitar: ajutorarea copiilor bolnavi de Epidermoliza Buloasa.
Organizator: SASHA’S BIKE SHOP FESTIVAL  este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de motociclete, natură și muzica rock. Prin acest festival vrem să strângem bani pentru tratamentele extrem de scumpe ce constau în creme și pansamente speciale, alimente adecvate, de care acești copii au nevoie zilnic.
Mai vrem sa construim aici, pe Valea Lotrioarei, o tabăra de căsuțe cu toate facilitățile, locuri de joacă și distracție, sport și agrement de care să beneficieze în majoritatea timpului copiii afectați și familiile lor. Scopul nostru este sa DILATĂM TIMPUL pentru acești copilași.

Poți să ne spui cum au fost alese formațiile participante?
Formațiile participante au fost alese cu sufletul. Totul a început cu o cerere de participare în festival a trupei KEMPES. Apoi ne-am întâlnit personal cu Ovidiu Ioncu “Kempes”. A fost chimie la prima întâlnire, așa bine ne-am înțeles de parcă eram prieteni dintotdeauna. Și așa a pornit…
Tot din suflet s-au alăturat: ALTAR, MASTERPIECE, MONDAY SHADOWS, REVOLVER, STILL CRAZY, TRANSYLVANIAN FROST, ONENIGHTSTAND, WASQUASAHMED, ADE ȘI ALEX.

Poți să ne dai mai multe amănunte despre eveniment, dacă există mai multe activități în cadrul acestui eveniment…
Există multe activități și puncte de atracție in cadrul acestui festival. Avem două workshopuri. Unul de custom/reparat motociclete și unul de practică în arta tatuatului. Vor fi și câteva concursuri interesante adresate motocicliștilor, cu surprize și premii.

Cine sunt organizatorii implicați în acest proiect?
Organizatorii sunt Asociația Valea Lotrioarei în colaborare cu Primăria Boița. Asociația Valea Lotrioarei a fost înființata de oameni cu suflet mare, oameni care considera ca “Dumnezeu ne-a dat și noi la rândul nostru trebuie să dăm mai departe”. Avem copii și noi și încercăm să ajutăm atât copiii cât și părinții acestor copii atât de greu încercați de viață.

👉 Festival “Sasha BIKE SHOP FESTIVAL 2022”
Data: Vineri-Duminica 27-29 mai 2022
Locatie: sat Lotrioara, comuna Boita, jud Sibiu

Reamintim faptul că abonamentele sunt disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro, iar participarea ta la acest eveniment cu siguranță va ajuta copii bolnavi de această boală incurabilă.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*