Rock la mare! Festivalul Berii Germane 2013 la Plaja dintre Venus si Saturn. Afla cine canta

334 vizualizări

Prima editie a Festivalului Berii Germane 2013 de pe litoral se va desfasura in perioada 1-4 august 2013, pe plaja dintre Venus si Saturn, in aceeasi locatie in care se desfasoara Liberty Parade. Partenerul oficial al evenimentului este Primaria Mangalia.

Deschiderea festivalului va avea loc pe data de 1 august 2013 la ora 16:00, in prezenta primarului Primariei Mangalia, Radu Cristian, care va da cep la primul butoi de bere.

Concerte Festivalul Berii Germane 2013 Pe plajase va amplasa o scenade mari dimensiuni, unde vor concerta formatiile Parazitii, Timpuri noi, Changing Skins, Toulouse Lautrec, Power Station, Mircea Baniciu-Vlady Knejevichy, si multi altii.

Activitati Festivalul Berii Germane 2013 Zilnic se vor derula concursuri cu premii in bere, concurs de miss festival, unde marele premiu va fi o excursie la Festival Oktoberfest din Munchen de 2 persoane.

Pe o suprafatatotalade 4000 mp vor fi amplasate 125 corturi de 9 mp, fiecare pentru zona de mancare (aproximativ 1200 mp), in exterior se vor regasi corturi individuale de 9mp fiecare cu diferite produse : artizanat, articole de ceramica, ciocolata de casa, turtadulce, miere albine, kortos kolacs, hand- made, tatuaje, obiecte din piele, branzeturi ecologice- carusel si parc de distractii de mari dimensiuni.

In exteriorul cortului se va vinde mancare germana dintr-o caruta austriaca( turinger,bratwurst, carnati nurnberg), plus mancare traditionala romaneasca(mici, fripturi, frigarui, piept de pui ); preparate din peste ( pastrav pe bat, piept de batog, pastramade crap ) si se va bea bere bavareza importata atat la draught si sticla, inclusiv sucuri si apa importate tot din Germania.

Zona pentru servit mancare va avea o capacitate de 1200-1400 persoane la mese, care vor fi deservite de 15 dozatoare mobile de bere, plus multe puncte fixe de vanzare bere la sticle. Servirea se face individual de fiecare persoana care va lua loc la mesele lungi de berarie.

Berea va fi servita de fete imbracate in traditionala rochie „dirndl”, purtata cu camasa albasi sort colorat, plus 20 de ospatari pentru o buna de servire. Special pentru acest eveniment se vor importa 20.000 de litri de bere bavarezasi anume bere premium pils blonda, bere nefiltrata blonda sau neagra, bere bruna, bere cu lamaie plus sucuri la 0,5 litri de (portocale, lamaie, grapefruit, cola –mix) si apa(mineralasi plata).

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*