Avril Lavigne a lansat videoclipul piesei „Here’s To Never Growing Up” (Video)

318 vizualizări
AVRIL LAVIGNE isi duce fanii la balul de absolvire in videoclipul noului single „Here’s To Never Growing Up” ce urmeaza a fi lansat pe 2 iunie. Inregistrat in studiourile Henson si scris impreuna cu logodnicul Chad Kroeger alaturi de Dave Hodges, Martin Johnson si senzatia indie hip-hop J.Kash, single-ul descrie perfect atmosfera de petrecere din studio de pe parcursul inregistrarilor pentru cel de-al cincilea album de studio.
 
„Suntem la bal iar baietii arata uimitor,” a declarat cantareata de 28 de ani. „Am avut propriul meu concept pentru acest video. Si apoi, in ultima clipa l-am schimbat pentru ca regizorul a venit cu o noua idee, cea a balului de absolvire. Si cam asta a fost.”
 
Regizat de Robert Hales (Demi Lovato, Miley Cyrus), videoclipul ne-o infatiseaza pe Avril si trupa sa drept animatorii muzicali ai acestui bal de absolvire din liceu. La un moment dat, adolescentii turmentati decid sa renunte la ringul de dans si incep sa provoace haos in facilitatile scolii. Distrug mobilierul, fac mizerie in salile de clasa si invadeaza o piscina inchisa. Avril se intoarce la vechile obiceiuri in momentul in care preia fraiele bandei de skateri pe holul liceului in celebrul sau stil punk. Una peste alta, tipa arata exact ca acum zece ani si nu pare sa dea vreun semn de schimbare.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*