Josh Klinghoffer părăsește RHCP, John Frusciante revine

Formația Red Hot Chilli Peppers și chitaristul Josh Klinghoffer o iau pe căi diferite după un deceniu, iar John Frusciante revine… să sperăm acum că nu mai pleacă și a treia oară. Klinghoffer a participat la realizarea albumelor „I’m With You” din 2011 și „The Getaway” din 2016.

Pe contul oficial de instagram, formația spune:  The Red Hot Chilli Peppers anunță că Josh Klinghoffer, chitaristul nostru din ultimii 10 ani, o va lua pe o cale diferită. Josh e un muzician minunat pe care îl respectăm și iubim. Suntem foarte recunoscători pentru timpul petrecut alături de el și pentru numeroasele lui daruri. Anunțăm, de asemenea, cu inima plină de bucurie, că John Frusciante revine în grupul nostru!

Frusciante a venit prima dată în trupă în 1988 după decesul chitaristului fondator, Hillel Slovak, înregistrând pentru albumele „Mother’s Milk” (1989) și „Blood Sugar Sex Magik” (1991). În ’92 părăsește trupa din cauza dependenței de heroină și revine șase ani mai târziu pentru „Californication” (1999), „By The Way” (2000) și „Stadium Arcadium” (2006). În 2009 pleacă din nou și e înlocuit de Klinghoffer până în 2019.d ho


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*