The Strizzers anunță lansarea albumului Some Kind of Hero

The Strizzers

Comunicat de presă:

Trupa bucureșteană The Strizzers anunță lansarea primul material discografic, albumul Some Kind of Hero. Acesta va fi disponibil online pe toate platformele de streaming începând cu data de 10 noiembrie, urmând ca pe 11 noiembrie să aibă loc concertul de lansare în Clubul I-auzi Una din București. Va fi un concert special, cu invitați surpriză și piese pe care nu le-ați mai auzit până acum.

Albumul Some Kind of Hero conține o poveste a experiențelor și emoțiilor trăite în București și nu numai, puse pe ritm de rock alternativ. Piesele explorează o paletă largă de sentimente și trăiri, de la speranță și entuziasm, la iubire și dezamăgire, la furie, rebeliune și câte altele, experimentate rând pe rând, iar apoi luate de la capăt, într-un labirint în care opțiunile se intersectează și se ramifică.

Muzica celor de la The Strizzers a preluat energie și inspirație din experiențele avute de-a lungul timpului în agitația cotidiană, fapt pentru care își descriu stilul ca fiind „rock urban”.

Sunt convinși că ascultându-le noul album veți regăsi o părticică din voi, din viața și trăirile voastre, poate pe refrenele pieselor „Life Is a b***h” și „Run From It All”, sau pe versuri precum „It’s my time to turn this round /And enjoy what I have found” sau „ Run free, come with me, run free”.

Toate acestea și multe altele abia așteaptă să vi le împărtășească în cadrul concertului de lansare a albumului, pe 11 noiembrie la București, iar ulterior la Cluj-Napoca (25 noiembrie), urmând ca ulterior să ajungă și în alte orașe, să împărtășească muzica și energia lor cu publicul.

Bilete pentru concertul de la Cluj-Napoca, din Hardward Pub, în data de 25 noiembrie se pot achiziționa de pe AmBilet.ro.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*