Summer Well 2014, un regal de rock alternativ si indie

310 vizualizări

Anul 2014 nu a fost unul prea propice pentru piata festivalurilor de muzica din Romania. Cu vreo cateva exceptii, cele mai mari dintre aceste evenimente au decis sa ia o pauza.

Astfel, B’Estfest, Rock The City, OST si Peninsula au abordat gestul lui Jack Sparrow, renumitul personajul din „Piratii din Caraibe”, si au „facut cu mana sanselor in timp ce acestea treceau pe langa ele”.

Este un fenomen nefericit, dar macar ne-au mai ramas cateva evenimente, intre care la loc de cinste se afla Summer Well Festival, care, anul acesta, revine cu un line-up de exceptie.

Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth si Prides vor urca pe scena in intervalul 9 si 10 august pentru a delecta publicul amator de „alternative” cu sonoritatile lor care mai de care mai avangardiste si mai sensibile.

Evenimentul se desfasoara pe Domeniul Stirbei unde, ca anii trecuti, se va ajunge cu punctualul autobus special „Summer Well” care, desi mai mereu aglomerat, are un farmec aparte. Sub motto-ul „A Festival Like a Holiday” functioneaza o reala „institutie” de entertainment indie, care se straduieste, an de an, sa faca cinste sloganului.

Daca lucrurile vor decurge ca in 2013, cu vreme buna, verdeata, sonorizare impecabila si activitati pentru toate gusturile, Summer Well 2014 va fi un succes!

Vedetele acestei editii sunt, cu siguranta, Placebo si The National, cea de-a doua trupa aflata in premiera absoluta in concert, in Romania. Cat despre Placebo, formatia britanica ne-a mai vizitat dar toata lumea voia sa o vada in actiune dupa lansarea discului „Loud Like Love”, in mod clar una dintre revelatiile anului in materie de rock alternativ.

Aducerea in premiera in Romania a unor artisti extrem de iubiti pe piata internationala, si 100% actuali, este o trasatura de seama a Festivalului Summer Well si unul dintre motivele pentru care trebuie sa le fim recunoscatori organizatorilor, care prezinta aceste initiative.
Asadar, intre 9 si 10 august, fanii din Romania vor avea ocazia sa ia parte la un regal de rock alternativ si indie, via Summer Well!

Bilete la eveniment se gasesc AICI

Summer Well este un eveniment Orange.

Facebook Event


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*