Lorna Shore a lansat piesa „Immortal” + videoclip

488 vizualizări

Formația americană de deathcore Lorna Shore va lansa cel de-al treilea album de studio pe 31 ianuarie 2020 via Century Media. Piesa „Immortal” dă și numele albumului și o puteți asculta mai jos, dar și viziona videoclipul regizat de Joey Durango.

Despre piesă, formația spune: „Immortal” e o reprezentare destul de corectă a maturizării trupei. A fost ultima piesă pe care am scris-o pentru album și a fost cea mai provocatoare din acest punct de vedere. Reușește să arate maturizarea noastră și dorința de a crește și extinde în afara zinei de confort. Ne-am depărtat de orice am face în mod normal pentru o piesă și ne-am afundat în ideile pe care mereu am vrut să le punem în practică. Această piesă e punctul culminant a ceea ce și cine suntem și încotro se îndreaptă formația.

Lorna Shore a luat naștere în 2010 în New Jersey, iar în 2015 a lansat albumul de debut „Psalms” via Density după trei EP-uri lansate anterior în 2010, 2012 și 2013. Al doilea album de studio apare în 2017 sub numele de „Flesh Coffin” via Outerloop Records.

De-a lungul acestor ani, Lorna Shore a suferit destule schimbări de componență, cea mai recentă fiind adăugarea chitaristului Andrew O’Connor. Singurul membru fondator rămas, Tom Barber, a părăsit formația în aprilie 2018 pentru a ocupa locul de vocalist în Chelsea Grin, o altă trupă de deathcore.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*