Vinnie Paul vorbeste despre controversata reuniune cu Pantera

485 vizualizări

Problema reuniunii trupei Pantera a fost discutata adesea atat de catre fostii membri ai formatiei, dar in special, de catre fani.

Dupa tragica pierdere a lui Dimebag Darrell, impuscat mortal de un fan in timpul concertului, Pantera si-a incetat activitatea. De ceva timp, se tot speculeaza o reuniune a formatiei, cu Zakk Wylde in locul lui Dimebag. 

Intr-un interviu acordat revistei EMP Rockinvasion, fostul tobosar Vinnie Paul explica de ce nu este de acord cu reluarea trupei si implicit, cu aducerea lui Zakk in formatie. Acesta sustine ca fanii dau dovada de egoism prin dorinta de a aduce Pantera pe scena muzicala, neconstientizand faptul ca nu va mai exista acel nucleu compozitional de odinioara.

„Oamenii sunt egoisti, se concentreaza pe ceea ce vor ei si nu le pasa de ceea ce isi doreste artistul. Este foarte simplu sa spunem ca Zakk Wylde va deveni component Pantera, insa lucrurile nu stau chiar asa, altfel de ce Zakk nu ar deveni si membru al trupei Van Halen, de exemplu, daca ar fi ca Eddie sa moara!” a declarat artistul.

De asemenea, Vinnie a fost intrebat ce simte referitor la comparatiile pe care le fac fanii intre trupa lui actuala, Hellyeah, si Pantera. Acesta a afirmat ca Hellyeah este un proiect separat, iar fanii nu ar trebui sa identifice stilul acesta cu cel al fostului grup Pantera.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*