Adrian Tabacaru a lansat albumul „Essentials”

649 vizualizări

In urma recitalului sustinut la Drumstage Wintergroove organizat de NoCity Studio si XLAB Solutions, Adrian Tabacaru lanseaza primul sau album solo intitulat “ESSENTIALS”.

Prezentarea acestui album este inedita la fel ca si continutul, acesta fiind scos in format digital sub forma unei bratari USB ce contine aproximativ 3Gb de informatie audio-video la o calitate excelenta, filmarea competa a recitalului din mai multe unghiuri precum si video proiectiile ce au completat conceptul recitalului multimedia.

Artistul are ca invitati nume importante din diferite zone muzicale precum Adrian Buciu-flaut, Mandela Gajol-flaut, Tom Brandus-pian, Andreea Timiras-cello precum si Itamar Meir-didgeridoo.

Din punct de vedere muzical, “ESSENTIALS” este expus prin mai multe stiluri pornind de la Jazz, Fusion-Jazz, Prog-Rock, Psychedelic-Electro, Epic Rock precum si Dubstep.

Albumul include si un Mashup Animals as Leaders dupa piesa Somnarium precum si un tribut unuia dintre cei mai de seama pianisti suedezi, Esbjorn Svensson.

O recenzie semnata Paul Grigoriu a recitalului poate fi citita pe pagina Maximum Rock.

Albumul poate fi comandat de pe pagina oficiala Adrian Tabacaru, la http://www.adrian-tabacaru.com pretul fiind de 30 RON

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*