Afla ce formatii rock canta la Oktoberfest 2012

OKTOBERFEST Festivalul berii germane, are loc in perioada 07 – 09 septembrie 2012 in Parcul Tineretului- intrarea din B-dul Sincai si este organizat de Expopedia International.

Weismainer, franziskaner, leikeim, monchshof, kapuziner, kulmbacher, eku, patrizier brau – acestea sunt doar cateva din berile germane, plus beri cehesti: budejovichy budvar, kozel, pardal, zlaty bazant, pe care vizitatorii le vor putea savura la festival alaturi de:

– preparate germane (turinger, bratwust, ciolan cu varza, piept de rata), inclusiv mici, fripturi, frigarui);
– brutarie nemteasca (covrigi retzel, baghete, chifle, paine traditional nemteasca);
– cofetarie bavareza (prajituri, torturi, tarte bavareze, briose);

Se va bea bere bavareza si ceha si in premiera se va comercializa turta dulce germana de la un producator care vinde la renumitul festival Oktoberfest din Munchen.

Pe scena va canta zilnic fanfara de muzica bavareza Karpaten Show, dar si formatiile Changing Skins (vineri 7 septembrie) si Timpuri noi (sambata 8 septembrie).

Special pentru acest eveniment s-au importat 30.000 litri de bere bavareza si ceha si anume bere premium pils blonda, bere nefiltrata blonda sau neagra, bere neagra, bere bruna, bere cu lamaie.

Se mai pot cumpara si articole promotionale de la halbe, pahare, desfacatoare, fulare si tricouri traditionale bavareze, pana la halbe speciale de ceramica si sticle speciale de bere.

Deschiderea festivalul va avea loc pe data de 07 septembrie la ora 12.00, in prezenta unui reprezentant important al camerei de comert romano-germane, care va da cep la primul butoi de bere.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*