Afla cine este noul baterist The Ocean

Dupa ce bateristul Luc Hess si chitaristul Jonathan Nido au anuntat ca parasesc formatia THE OCEAN la sfarsitul turneului european din acest an, Robin Straps, solistul formatiei, a anuntat un nou membru.

Noul baterist este Paul Seidel din formatia War From a Harlots Mouth. Un video in care puteti viziona o parte din munca noului tobar poate fi vizionat mai jos.

Formatia a declarat: „Un divort de obicei doare, dar iti ofera oportunitatea de deschide noi orizonturi. Suntem bucurosi ca Paul Seidel este noul baterist The Ocean. Paul este membru War From a Harlots Mouth, care va intra intr-un hiatus pe o perioada nedeterminata la sfarsitul acestui an. Paul este singurul baterist care a trecut printr-o auditie si dupa aceea nu am mai dorit pe nimeni.” 

Motivele evocate de cei doi fosti membri sunt divergentele artistice si dorinta de a nu mai continua alaturi de formatie. Cei doi instrumentisti si basistul Louis Jucker mai fac parte dintr-un proiect numit Coilguns.

Jonathan Nido a declarat: „Poate ca unii dintre voi deja stiu, acest turneu va fi ultimul pentru mine si Luc in postura de membri ai formatiei The Ocean. Vom parasi complet trupa la sfarsitul turneului.”

Cei doi muzicieni au fost membri The Ocean din anul 2008. Formatia va trece si prin Romania in data de 23 noiembrie in Club Fabrica alaturi de Tides From Nebula si Abraham.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*