Amaranthe – „Dream” (new official video)

Amaranthe
Amaranthe

Formația Amaranthe a lansat videoclipul oficial al piesei „Dream”. Melodia se află pe cel mai recent album al artiștilor, „Helix” (octombrie 2018). Vocalista grupului, Elize Ryd, susține că materialul discografic face referire la trecutul care ne modelează pe toți.

Videoclipul melodiei a fost realizat de Jens De Vos (Panda Productions, Belgia), iar albumul a fost înregistrat cu ajutorul producătorul Jacob Hansen (VolbeatEpicaDelain), în Danemarca.

Elize Ryd precizează în cadrul unei emisiuni de la Radio Q că: „Fără scuze, fără regrete. Exprimăm provocările și momentele de glorie în timp, toate astea între sunete pe care le iubim. Vrem să dedicăm albumul ăsta tuturor luptătorilor și prietenilor din lume”.

În altă ordine de idei, chitaristul Olof Mörck descrie discul ca „un fel de prezentare a întregii cariere, dar cu multe elemente noi exploatate la maximum„, conform unui interviul acordat revistei Heavy. „Cred că, în ceea ce privește cele două discuri precedente, am vrut să facem ceva mai profund. De data asta, am vrut să lansăm ceva care să poarte amprenta Amaranthe în totalitate, 100% ceva care poate sta pe propriile picioare. Am simțit că este un album care marchează schimbarea încă de când am început să îl gândim”, continuă artistul.

Tracklist-ul albumului Helix” cuprinde următoarele piese:

 1. The Score
 2. 365
 3. Inferno
 4. Countdown
 5. Helix
 6. Dream
 7. GG6
 8. Breakthrough Stardust
 9. My Haven
 10. Iconic
 11. Unified
 12. Momentum

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*