Amorphis si Soilwork la Bucuresti: Program si reguli de acces

587 vizualizări

Amorhpis, Soilwork și Jinjer cântă pe 22 ianuarie la Arenele Romane în cadrul unui show Metalhead. În deschidere vor cânta Nailed to Obscurity.

Mai jos aveți programul și regulile de acces pentru evenimentul de pe 22 ianuarie.

PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES

ATENȚIE: FUMATUL în cortul încălzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS!! Se fumează doar în locurile special amenajate.

Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 17:30, iar concertele încep la ora 18:10

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 17:30, dar puteți veni la orice oră doriți să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului.

Odată intrați în incinta Arenelor Romane nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet și doar însoțiți de un adult, posesor de bilet valid.

Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță marcate ca atare. Normele de siguranță le găsiți mai jos. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

INFORMAȚII UTILE

Este interzis în zona de concert:

– accesul cu arme sau obiecte periculoase;

– accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival;

– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel;

– umbrele (concertul are loc în cort încălzit);

– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea, vă rugăm să lăsați animalele de companie acasă. Nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare, dar ne bazăm pe buna educație și bunul simț al participanților la festival.

PROGRAM

Open doors: 17:30

Nailed to Obscurity: 18:10 – 18:45

Jinjer: 19:00 – 19:45

Soilwork : 20:15 – 21:30

Amorphis: 22:00 – 23:15

OBLIGAȚIILE PUBLICULUI 

  • să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL;
  • să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de faclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale și de distracție, pe bază de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria „obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea și propagarea incendiilor;
  • să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă;
  • să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă;
  • publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor;
  • să fumeze numai în locurile fără pericol de incendiu, special amenajate și marcate.

Biletele se pot achiziționa la următoarele prețuri:

– Presale: 100 lei Acces General și 155 lei Golden Circle până pe 5 ianuarie

– Presale: 110 lei Acces General și 170 lei Golden Circle până pe 22 ianuarie

– La intrare: 120 lei Acces General și 186 lei Golden Circle

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*