Angus Young (AC/DC): „Malcolm sufera de dementa de ceva timp”

304 vizualizări

Angus Young, chitaristul formatiei AC/DC si fratele lui Malcolm Young, a declarat ca simptomele de dementa ale celui din urma dateaza din perioada inregistrarilor pentru discul „Black Ice”.

Se pare ca Malcolm a inceput sa aiba probleme cu atentia si cu memoria inca de pe atunci, motiv pentru care Angus era foarte ingrijorat.

„Este ceva ce i se intampla de mai mult timp. Aparuse inainte de ultimul nostru proiect, in timpul caruia Malcolm inca putea sa faca lucrurile pe care si le dorea. Incepuse sa urmeze un tratament inca din perioada ‘Black Ice’, intre 2008 si 2010, cand a avut parte de o cura foarte buna si de o echipa medicala grozava. A fost nevoit sa reinvete multe lucruri, ceea ce i se parea foarte ciudat…dar mereu a avut incredere ca va putea sa faca lucrurile sa mearga”, a explicat Angus.

Cat despre Phil Rudd, tobosarul, Angus are cateva lamuriri de oferit.

„Situatia cu tobele ramane un semn de intrebare, dar cu siguranta o vom gasi. Problemele noastre au inceput inainte ca tot acest tavalug sa aiba loc. Ceea ce este important este ca, in ciuda loviturii puternice pe care o reprezinta arestarea lui Phil, noi mergem inainte”, a punctat muzicianul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*