Arch Enemy – „First Day In Hell” (piesă nouă)

Formația ARCH ENEMY (foto) a lansat o melodie nouă, intitulată „First Day In Hell”, pe care o puteți asculta mai jos.

Formația va lansa un nou album, intitulat „Will To Power”, în data de 8 septembrie 2017, via Century Media Records. În pregătirea lansării acestui nou disc, trupa a dezvăluit artwork-ul realizat de Alex Reisfar, pe care îl puteți găsit mai jos.

Michael Amott, chitaristul Arch Enemy, a declarat: „A fost o plăcere să lucrez cu Alex pentru coperta albumului Will To Power: a înțeles rapid conceptul și atmosfera pe care noi o căutăm în acest material. Am stabilit că sabia cu două vârfuri reprezintă ambiția umană, căci aceasta poate în acelați timp creativă și frumoasă, dar se poate converti oricând în ceva puternic și sumbru”.

Noul album a fost produs de Amott și bateristul Daniel Erlandsson și a fost masterizat de Jens Bogren (Opeth, At The Gates, Dimmu Borgir). De asemenea, trebuie notat că acesta va fi primul album realizat alături de chitaristul Jeff Loomis, fostul membru Nevermore.

Arch Enemy, formaţia suedeză de melodic death metal, activează de aproape două decenii în scenă metalului european, oferind publicului nouă albume de studio ce au devenit materiale de referinţă ale genului. După schimbarea majoră în care solistă Angela Gossow i-a predat ştafeta Alissei White-Gluz, Arch Enemy şi-a demonstat din nou profesionalismul printr-ul album perfect, intitulat „War Eternal”, în 2014 şi un material live excepţional, intitulat „Aş The Stages Burn!”, lansat în primăvară anului 2017. ARCH ENEMY şi Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scenă Open Air pe 20 septembrie. Concertul face parte din turneul „Will To Power” care ajunge şi la Bucureşti.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*