Architects a lansat un cover acustic pentru „A Wasted Hymn”

281 vizualizări

Formația engleză Architects, una dintre cele mai iubite formații de metalcore din prezent, a lansat în 2018 albumul „Holy Hell„. După o versiune piano „Doomsday” excepțională, Architects vine acum cu un cover acustic pentru piesa care încheie albumul, „A Wasted Hymn”:

La ceva vreme după lansare, toboșarul Dan Searle a confirmat că albumul „Holy Hell” e despre durere și despre procesul de vindecare, dar că a și sperat că piesele vor ajuta oamenii care trec prin momente asemănătoare, spunându-le că vor reuși să treacă cu bine prin greutăți și vor ieși iarăși la lumină.

„Holy Hell” e dedicat chitaristului Tom Searle, fratele geamăn al lui Dan și co-fondatorul formației, care a decedat în urma unei lupte cu cancerul în 2016.

Anul trecut, înaintea lansării albumului, Architects a lansat mini-documentarul de 22 de minute „Holy Ghost” realizat de Tom Welsh, unde putem vedea procesul de realizare al ultimului album, cum sunt ei în viața de zi cu zi și o înregistrare de la concertul sold out de la Alexandra Palace din Londra, unde Welsh a reușit să capteze un moment puternic: vocalistul Sam Carter cedează și cade în genunchi pe scenă plângând.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*