As I Lay Dying a filmat un videoclip pentru piesa „A Greater Foundation”

Formatia americana AS I LAY DYING originara din San Diego, California va lansa al saselea album intitulat "Awakened" pe 25 septembrie prin Metal Blade Records. CD-ul a fost produs de Bill Stevenson care a batut la tobe in trecut pentru Descendents si Black Flag, fiind unul dintre cei mai renumiti producatori in materie rock. El si-a lasat amprenta si asupra unor albume ale unor trupe precum Rise Against, NOFX, Propagandhi, The Casualties, Anti-Flag sau altele. Albumul a fost mixat de Colin Richardson (Machine Head, Napalm Death, Slipknot).

Coperta albumului "Awakened" a fost creata de Metastazis impreuna cu Tiffanie Uldry si poate fi urmarita mai jos.

As I Lay Dying tocmai a finalizat un videoclip pentru noul single "A Greater Foundation" alaturi de regizorul Drew Russ (A Day To Remember, Falling In Reverse) si producatorul Robby Starbuck in Los Angeles.

"Am fost toti impresionati de capacitatea lui Drew de a captura intensitatea cu care trupa canta live in videoclipurile sale iar ‘A Greater Foundation’ nu face exceptie" explica basistul Josh Gilbert. El a adaugat, "Tehnica lui Drew coroborata cu participarea pe durata intregii zile a fanilor nostri inraiti au accentuat indubitabil energia piesei, iesind un videoclip incitant si dinamic. Abia asteptam sa-l impartasim cu voi!".

Dupa incheierea Rockstar Energy Drink Mayhem Festival unde grupul a cantat pe aceeasi scena cu Slipknot sau Slayer, acesta va fi headlinerul unui show special de lansare a albumului, detaliile urmand a fi anuntate in curand. Pe 15 octombrie As I Lay Dying va porni intr-un turneu european impreuna cu Trivium, Caliban si Upon A Burning Body, urmand a se intoarce in state pentru un turneu national programat in noiembrie.

(Andrei-Ciprian Iliescu)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*