Asculta noul album C.O.D.

454 vizualizări

Trupa de post-grunge C.O.D. lanseaza albumul de debut “I Need To Get Out”.

Albumul contine 10 piese si un bonus track si este concretizarea eforturilor trupei de a aduce un aer nou in peisajul rock romanesc.

Piesele sunt disponibile pentru streaming aici: http://cod-music.bandcamp.com/, iar download-ul acestor va fi gratuit timp de o saptamana.

Primii 100 de fani noi ai paginii de Facebook (http://www.facebook.com/pages/COD/383348904026?ref=hl) vor primi un cod cu ajutorul caruia pot asculta bonus track-ul.

In cel mai scurt timp “I need to get out” va fi disponibil si in format fizic. “I need to get out” a fost inregistrat , mixat si masterizat la NoCity Studio in perioada 2011-2013. A fost o perioada lunga marcata de schimbari de componenta si stil, totul pentru ca acest album sa prinda viata.

Artwork-ul albumului este realizat de Das Alexandru (Valerinne).

C.O.D. va incepe seria concertelor de promovare a albumului in orasul natal Targoviste, unde va canta pe 20 aprilie alaturi de trupele Idol si Sinscape in Fiord Pub.

C.O.D. sunt : Dragos Stanciu (voce, chitara), Vlad Irimia (chitara, ex-Incipient), Liviu Stoicescu (bass, Valerinne), Alexandru Matei (tobe). Temporar postul de tobosar este ocupat de Mihai Dumitrascu (ex-9,7 Richter, ex-Semne)

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*