Trupa C.O.D. va lansa albumul de debut „I Neet To Get Out”

504 vizualizări

Trupa bucuresteana C.O.D. va lansa albumul de debut „I Need To Get Out”, material discografic ce contine 10 piese si un bonus track. Materialul va fi disponibil incepand cu data de 5 aprilie atat in format fizic, cat si digital pe profilul de Bandcamp al trupei (http://cod-music.bandcamp.com).

Patru piese de pe album, „It Still Rains”, „I Need To Get Out”, „Crossroads” si „Rock’n’roll”, sunt disponibile deja atat pe profilul de Bandcamp, cat si pe Soundcloud si Youtube.

Ideea acestui album a aparut in urma cu doi ani atunci cand trupa a schimbat genul muzical abordat, aducand pe scena muzicala romaneasca un sound original cu influente post grunge.

Nu este un album conceptual, nu are un stil predefinit, fiecare piesa are stilul ei. Desi nu este conceptual, albumul are ca tema eliberarea de sub frustrari, reguli si doctrine impuse si regasirea propriei persoane, toate acestea putand fi rezumate chiar cu titlul albumului, <<I need to get out>>„, considera Dragos Stanciu, vocalul si compozitorul trupei.frontcover
Inregistrarile au fost realizate in studioul formatiei, piesele fiind mixate si masterizate de Dragos Stanciu. Artwork-ul albumului a fost realizat de Das Alexandru (Valerinne).
O parte din piesele de pe albumul „I Need To Get Out” au fost deja prezentate publicului cu ocazia catorva concerte in Bucuresti, printre care Slash Warm up Party (Hard Rock Cafe) sau alaturi de The Rock la Arenele Romane.

Mi-este greu sa ii incadrez intr-un gen muzical anume, dar suna bine si modern. Urmeaza sa lanseze in curand un prim album, numit „I Need To Get Out”, asa ca va invit sa le ascultați pentru inceput demourile postate pe Youtube si ulterior, sa le luați albumul si de ce nu, ss mergeți si la un concert cu ei”, este descrisa trupa C.O.D. intr-o recenzie. 

Componenta trupei C.O.D.:

Dragos Stanciu – voce

Vlad Irimia – chitara (ex Incipient, chitarist si membru fondator)

Liviu Stoicescu – bass (Valerinne)

Alexandru Matei – tobe.

Postul de tobar este ocupat temporar de Mihai Dumitrascu (ex 9.7 Richter-fondator, ex Black Magic, ex Semne, colaborator Țapinarii)

Sursa: Comunicat C.O.D.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*