Clujenii de la Vespera anunta noua componenta

319 vizualizări

Formatia VESPERA are placerea sa anunte cooptarea bateristului George Chereji si a chitaristului Richie Bordea. George este cunoscut pentru activitatea sa din trupele 13 Rituals si Symmetry (Tribut to Savatage), iar Richie este compozitor si chitarist cu studii muzicale de specialitate la Berklee College of Music.

Prima aparitie scenica a trupei in noua formula a avut loc sambata, 12 aprilie, in Irish & Music Pub din Cluj Napoca, in calitate de invitata in cadrul evenimentului audiovizual ALTAR – S.O.S. Concertul s-a desfasurat intr-o atmosfera exceptionala, cei prezenti avand ocazia sa urmareasca un recital din care n-au lipsit binecunoscutele piese „Desert of the Real”, „Mary of Bethany”, „Your Weakness”, „Point in the Circle” sau „Lullaby”.

George Chereji

Richie Bordea

Infiintata in 2005 la Cluj Napoca, Vespera a sustinut numeroase concerte in Romania si a cantat in cadrul festivalurilor Peninsula, Artmania, Rock in Parc sau Maximum Rock Festival, alaturi de nume ca The Who, Lacrimosa, My Dying Bride, Leaves’ Eyes, Within Temptation, etc.

De asemenea, trupa are in palmares mai multe premii, precum locul I la Maximum Rock – Suport pentru Underground in 2008, trofeul Posada Rock Festival in 2012, locul I la concursul Rock’N’Iasi in 2013. Tot in anul 2013, solistul Dudu Isabel a reprezentat metalul romanesc din Underground, in Mainstream, in cadrul emisiunii „Vocea Romaniei”.

Primul lor album, „Desert of the real”, a fost lansat in 2011, regasindu-se in compozitii o varietate de stiluri muzicale – de la industrial, electro si hardcore, la oriental si metal. La momentul actual, Vespera lucreaza la cel de-al doilea material full-lenght de studio.

Vespera inseamna:
Dudu Isabel – voce
Dorin Panduru – voce si chitara
Johann Hentz – chitara bass
Andrei Calbajos – clape, synth, samples
Richie Bordea – chitara
George Chereji – tobe

Pentru mai multe informatii, accesati paginile oficiale:
www.facebook.com/VesperaRomania
www.reverbnation.com/vesperaromania
www.youtube.com/vesperaromania
www.myspace.com/vesperaromania

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*