Dudu Isabel vorbeste despre concedierea din Vespera si continuarea activitatii cu Seven

1.718 vizualizări

Dudu Isabel, cunoscut pentru colaborarile sale cu formatii precum Voices Of Silence, Vespera, Speak Floyd si Hungry For Heaven si pentru participarea la editia din 2013 a emisiunii „Vocea Romaniei”, si-a reluat de ceva timp activitatea alaturi de grupul sau de suflet, Seven.

De curand, a aparut un videoclip pentru melodia „Opreste-te, clipa!”. Acesta poate fi vizionat mai jos. Productia spune povestea destramarii unei relatii de iubire.

Dudu Isabel nu mai canta cu trupa Vespera, care a revenit la vechea formula, cu Teodora Barla la voce. Chiar daca, alaturi de Dudu, Vespera a inregistrat foarte multe succese, castigand chiar si premii, se pare ca legatura profesionala cu acesta nu a mai putut continua.

Am luat legatura cu Dudu Isabel care a fost de acord sa ne spuna cateva cuvinte despre revenirea Seven si despre plecarea din Vespera.

„SEVEN nu s’a ‘reinfiintat’, atata doar ca mi-am concentrat resursele in alta parte si nu m-am putut ocupa de trupa. Clipul la ‘Opreste-te, clipa!’ e filmat azi vara si acum i-a venit randul la lansare. Cat despre Vespera,  m-a concediat fara preaviz, considerand ca trag trupa intr-o directie prea Seven si dorind sa cante mai mult metal. Ca urmare, au apelat la fosta vocalista”, a spus muzicianul.

Suntem convinsi ca foarte multi fani ai lui Dudu sunt extrem de bucurosi de faptul ca acesta isi dedica timp grupului Seven, care a strans, inca de la inceput, o baza solida de fani.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*