Ad Hoc sarbatoreste 6 ani de activitate printr-un concert aniversar in Club Colectiv din Bucuresti

343 vizualizări

Formatia AD HOC pregateste un eveniment aniversar special! Pe data de 28 mai, grupul sarbatoreste 6 ani de activitate printr-un concert deosebit in Club Colectiv din Bucuresti.

Ad Hoc este o trupa profund originala, singura exponenta a genului Punk Acustic Folcloric Medieval din Romania! Grupul a pornit in 2009 in Oradea ca un proiect in doi, dupa care si-a extins componenta pentru a include mai multi muzicieni.

Ad Hoc imbina atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile si elementele folclorice romanesti, cu o melodie si o tehnică medievala, rezultand astfel un stil unic, incarcat de semnificatii.

Pe data de 17 octombrie 2013, apare primul disc semnat Ad Hoc, intitulat „Dezmat, licori si muzici medievale”, primit foarte bine atat de fani, cat si de critica de specialitate. De curand, formatia a lansat videoclipul piesei „Fata din Gradina Zmeilor”, productie ce poate fi urmarita mai jos.

Mai mult, fanii pot viziona si o inregistrare de studio cu melodia „Vorba Corbului”.

In cadrul concertului aniversar, alaturi de Ad Hoc vor urca pe scena cei de la Partizan, care vor oferi o prestatie acustica, precum si o formatie invitata. Dupa concert, va avea loc un after-party de zile mari, la care va pune muzica un special guest.

AD-HOC FB

Pastrand mereu povestea, concertele Ad Hoc sunt adevarate spectacole: cu piei, blanuri si tatuaje croite pe masura atitudinii lor, cu povesti, legende si fum potrivit misticismului lor si cu atata energie si scandal incat sa te cucereasca si sa te duca intr-o lume de basm si legenda din primul pana in ultimul moment pe care il petreci alaturi de ei.

Evenimentul din Club Colectiv nu va abdica de la aceasta estetica, ba mai mult, promite sa puna in scena un spectacol fara precedent, mai ales ca trupa implineste frumoasa varsta de 6 ani!

Ad Hoc inseamna:

Sergiu „Corbu” Boldor – vioara, mandolina, voce
Dan „Ursu” Olar – tapan, vorbe
Igor Antoniuc „Făt-Frumos” – chitara, voce
Andrei Nagy „Vampiru” – violoncel
Corina Gheorghe – vioara

Biletul va costa 20 de lei si va fi disponibil in ziua evenimentului, la intrarea in club!

FACEBOOK EVENT


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*