Dudu Isabel (Vespera): De ce m-as multumi cu alde Directia 5? (Interviu)

267 vizualizări

Pe Dudu Isabel l-am vazut prima data in concert in anul 2005, la Festivalul Peninsula din Targu-Mures. La momentul respectiv, el canta cu Seven, o formatie de metal melodic definita  – mai in gluma, mai in serios – cu labelul de „love-metal”.  

Nu pot sa neg. Mi s-a parut ca tipul „ruleaza”. Timbrul vocal unic, atitudinea de rock-star si carisma il diferentiau de alti muzicieni de-ai nostri care nu invatasera o lectie foarte importanta: vocalistul tau trebuie sa creada ca este un zeu, un poet damnat sau cel mai mare artist, altfel poti spune adio faimei.

De atunci, Dudu a renuntat la proiecte mai vechi, a infiintat altele noi si a trecut prin mai multe schimbari existentiale, ca sa ne exprimam pretios. Cu toate acestea, a ramas acelasi vocalist arogant, tupeist si nesuferit cu care ne-am obisnuit.

Iar acesta este un lucru bun, pentru ca rockului romanesc ii lipseste o doza benefica de infatuare si credinta in „mestesugul” intunecat al metalului.

Cea mai recenta colaborare a lui Dudu este cu formatia Vespera, pe care a ajutat-o sa castige editia de anul acesta a Festivalului Posada.

Avand in vedere acest succes, Dudu n-a scapat de noi si s-a lasat „violat” senzual de intrebarile Maximum Rock Magazin. Cititi rezultatul AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*