Star Management lanseaza ”On Air Music Awards”

Star Management premiaza unii dintre cei mai importanti oameni ai Industriei Muzicale romanesti in cadrul Galei ON AIR MUSIC AWARDS, un eveniment grandios ce va avea loc pe 15 aprilie 2013, in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. ”On Air Music Awards” reuneste artisti si oameni care fac posibila aparitia acestora in fata publicului, fiind primul eveniment de acest tip din Romania.

Initiativa Star Management porneste din dorinta recunoasterii si aprecierii celor mai insemnate personalitati ale scenei muzicale romanesti, ce au o reala si substantiala contributie pentru promovarea acesteia, in tara si in strainatate. Gala ON AIR MUSIC AWARDS aduce impreuna pe covorul rosu artisti, producatori, regizori, tehnicieni si alti reprezentanti de seama pentru Industria Muzicala romanească.

Evenimentul va incepe la orele 19:00 odata cu aparitia primilor invitati pe covorul rosu, iar Gala propriu-zisa va demara la 20:30 si ii va premia pe cei mai buni si reprezentativi oameni din showbiz, alesi dintre cei aproximativ 70 de nominalizati. Peste 1000 de invitati vor asista la un show impresionant incluzand, pe langa premierea propriu-zisa, momente live ce se vor desfasura intr-un decor spectaculos, completand un show care se doreste a fi o celebrare a muzicii romanesti. Dress-code-ul acestei Gale va fi black tie, in spiritul premium al acestui eveniment.

Trofeu ON AIR Music Awards

Prin inițiativele sale, Star Management isi doreste sa sustina, sa promoveze si chiar sa formeze profesionisti in industria muzicală romanească. De la bun inceput ne-am propus sa punem accent pe calitate si nu pe cantitate. ON AIR MUSIC AWARDS vine ca un răspuns firesc la transformarile care se produc in showbiz-ul autohton, la faptul ca publicul cere si apreciaza muzica live, la faptul că artistii, producatorii si impresarii cauta calitatea.

Showbiz-ul romanesc se indreapta spre maturitate. Componenta ”show” se face simtita in concertele artistilor mainstream, devenind o preocupare. Posturile de radio ruleaza piesele artistilor cu cele mai multe concerte, lucrurile se misca spre crearea unei industrii autentice. In acest context, ON AIR MUSIC AWARDS devine o necesitate si un răspuns.

Premiile acordate profesionistilor din industria muzicală romanească, de pe scenă si din spatele acesteia, reprezinta o celebrare a muzicii romanesti, de care speram sa se bucure, atat artistii, cat si publicul.”a declarat Zoli Toth, fost membru al trupei SISTEM si Managing Partner al Star Management.

Gala ON AIR MUSIC AWARDS este cu adevarat semnificativa pentru Industria Muzicala romaneasca, intrucat pune in lumina cei mai importanti ambasadori ai acesteia si recunoaste meritul tuturor reprezentantilor antrenati in promovarea valorilor si calitatii muzicii romanești. Sustinerea, reliefata de premierea profesionistilor din acest domeniu, are ca scop atragerea si incurajarea noilor talente, in vederea consolidarii imaginii muzicii romanești.

Premiile acordate vor reflecta în totalitate opinia profesionistilor de cel mai înalt rang din industria muzicala care vor alcatui juriul acestei Gale.

Sursa: Comunicat oficial Star Management


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*