Astero apasa pedala de distors intr-o noua formula

ASTERO apasa pedala de distors intr-o noua  formula si cu noi concerte  alaturi de  White Walls si Alternosfera.
 
Concertul in  deschiderea trupei de progressive metal White Walls are loc joi, pe 22 noiembrie, de la ora 20:00, in clubul Fabrica din Bucuresti. Concertul  face parte din turneul national White Walls Fall Tour, si invitati in deschidere sunt deasemenea, trupele SHESDEAD si M -51.
 
Vineri, 23 noiembrie in clubul Goblin din Constanta, Astero va concerta alaturi de  trupa Alternosfera, aflata in turneul de promovare al albumului “Virgula”.
 
Cu Florin la voce, Alex la bass, Vlad la chitara si Claudiu la tobe, Astero este o combinatie proaspata, originala si melodioasa de rock alternativ, cu influente nu-metal, stoner si post-grunge.
 
Trupa, infiintata in 2009 are la activ albumul “Voi, noi si maimutele”  si  EP-ul  “ Visele nu mai ajung”  
 “Ne place sa cintam, ne place ce cintam si ne place cand si altora le place ce cantam”, declara, la unison, membrii trupei.
 
Numele trupei Astero provine de la o anagrama a initialelor expresiei Emotional Range Of A Tea Spoon. Expresia este ironica, dat fiind specificul versurilor trupei, bazate mai degraba pe definirea sentimentelor si gandurilor proprii, decat pe descrierea evenimentelor exterioare.
 
Astero poate fi urmarita pe canalul sau de www.myspace.com/trupaastero si regasita pe pagina de http://www.facebook.com/pages/Astero/147283105309829„>Facebook.
 
Sursa: Comunicat Rock Events

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*