Grimus si Astero concerteaza in Bucuresti pe data de 7 martie

335 vizualizări

Formatiile GRIMUS si ASTERO sarbatoresc cum se cuvine venirea primaverii cu intreg alaiul de ocazii menite sa le incante pe domnisoare. Cele doua trupe vor sustine un concert pe data de 07.03.2013 in Club Fabrica, de la ora 21:00.

Initial evenimentul a fost programat sa aiba loc la Club Why Not pe data de 8 martie, dar administratia localului i-a anuntat pe artisti ca nu va putea gazdui show-urile din motive tehnice, ceea ce a dus la schimbarea venue-ului.

Trupele va asteapta pe data de 7 martie in Fabrica si isi cer scuze pentru schimbari.

Comunicat oficial:

Joi , 7 martie 2013, de la ora 22:00, trupa Grimus va sustine primul concert din acest an in clubul Fabrica din Bucuresti.

Un eveniment la invitatia Rock Events pentru a sarbatori luna femeii.

Grimus a fost considerata inca de la inceput una dintre cele mai interesante trupe ale noului val al rock-ului romanesc. “Panikon” si “Egretta”, cele doua albume ale trupei, au primit aprecieri din partea criticilor de specialitate, iar show-urile live pline de energie le-au adus nenumarati fani.

Au deschis concertele RHCP, Placebo si Roxette în Romania si au participat la numeroase festivaluri :ROCK FOR PEOPLE Festival în Republica Ceha, B’ESTFEST Romania , EXIT Festival în Serbia , SZIGET Festival in Ungaria, si Eurosonic în Olanda.

Despre oportunitatea de a canta in deschiderea RHCP, trupa Grimus a declarat:

Anul acesta a fost unul extraordinar pentru noi. … o trupa cu care am crescut si datorita careia ne-am decis sa facem muzica. Onoarea pentru noi este cu atat mai mare cu cat am fost alesi chiar de managementul trupei”.

website:http://www.grimus.ro/

facebook:https://www.facebook.com/grimusworld?ref=ts&fref=ts

video:http://www.youtube.com/user/grimusworld?feature=watch

Grimus inseamna

Bogdan Mezofi (vocal)
Valentin Rauca (chitara)
Cristian Csapo (chitara)
Lehel Kiss (clape)
Titus Vadan (bass)
Tamas Adorjani (tobe)

Cu Florin la voce, Alex la bass, Vlad la chitara si Claudiu la tobe, Astero este o combinatie proaspata, originala si melodioasa de rock alternativ, cu influente nu-metal, stoner si post-grunge.

Trupa, înfiintata în 2009 are la activ albumul “Voi, noi si maimutele” si EP-ul “ Visele nu mai ajung”.

video: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6u_Us8zP0SM

Pretul unui bilet de concert este de 20 lei .

Biletele sunt disponibile la club, sau info:0732 991 711


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*