O noua etapa a Trofeului „Club A” cu The Purple Dandies, Red Magnetic si Secret Society

506 vizualizări
Marti, 11 martie, de la ora 19:30, are loc o noua intalnire live din cadrul editiei a doua a competitiei Trofeul „Club A” – Avanpost Rock. Vor concura trupele The Purple Dandies, Red Magnetic si Secret Society. Intrarea este libera.
The Purple Dandies exista din 2012 si abordeaza stilul funk-rock. Toti membrii formatiei sunt elevi ai Colegiului National Bilingv „George Cosbuc”, iar modelele lor in muzica sunt Pink Floyd, Red Hot Chili Peppers, AC/DC si Kool and the Gang. Debutul live s-a petrecut in ianuarie 2013. De atunci cei de la The Purple Dandies au acumulat o experienta considerabila, participand si la cateva concursuri importante. Mai mult chiar, au si reusit sa castige Festivalul Imagine Romania si urmeaza sa reprezinte tara noastra la finala internationala, ce se va desfasura anul acesta in Norvegia. The Purple Dandies pregatesc in prezent realizarea primului album, Logic Liquor.
Componenta The Purple Dandies:
Iarina Dafin – solista vocala
Ramin Vahidi – chitara
Tudor Marcu – bas, voce
Naim Vahidi – tobe
Red Magnetic isi defineste sound-ul ca progressive rock. Formatia isi are radacinile intr-un proiect mai vechi, denumit RedLine, ce a avut o activitate destul de intensa in perioada 2006-2009. Din 2010, dupa mai multe transformari stilistice si de componenta, se opteaza provizoriu pentru un nou nume, i.v.RED. Spre finele aceluiasi an denumirea se schimba iarasi, de aceasta data in Red Magnetic. Perioada 2011-2012 a fost consacrata in principal concertelor, dar anul trecut formatia s-a concentrat mai mult asupra repetitiilor si a inregistrarilor. Luna trecuta Red Magnetic a lansat un prim EP, The Second Shadow, disponibil online.
Componenta Red Magnetic:
Geo Gherghisan – solista vocala
Octavian Ristici – chitara
Vali Ciurea – bas
Valentin-George Pane – tobe
Secret Society canta din primavara lui 2010 si de atunci a sustinut concerte in cateva dintre cele mai importante cluburi bucurestene. Formatia a participat si la prima editie a Trofeului Club A. Datorita faptului ca frontman-ul Andrei Manei s-a aflat in Germania la studii, formatia a fost mai putin activa pentru o perioada. Odata cu reintoarcerea definitiva a acestuia, Secret Society are planuri mari, incluzand realizarea unui album. Stilistic, cei de la Secret Society sunt inspirati in principal de clasicii rock-ului din anii ’70-’80.
Componenta Secret Society:
Andrei Manea – solist vocal, chitara
Vlad Muresan – chitara solo
Catalin Ungureanu – bas, backing vocals
Victor „Rammy” Vrabete – tobe, backing vocals
Romeo Cividino – keyboards, backing vocals
Prezenta editie a competitiei Trofeul „Club A” – Avanpost Rock a debutat pe 23 aprilie 2013. Iata trupele care ocupa momentan primele zece pozitii din clasament, pe baza cumularii punctajului acordat de juriu cu prilejul celor doua infatisari de pana acum:
1. Agora 823 de puncte
2. Just Another Lie 819 pct.
3. Ask the Fools 810 pct.
4. 9,7 Richter 772 pct.
5. OpenMind 765 pct.
6. Sketch 754 pct.
7. Ten Times Treason 718 pct.
8. TEHI (ex-The Eyes Have It) 716 pct.
9-10. Wilder 707 pct.
9-10. Dark Fusion 707 pct.
Pentru mai multe detalii:

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*