Castiga un CD cu ultimul album Placebo, „Loud Like Love”

390 vizualizări

Maximum Rock Magazin va ofera sansa sa castigati un CD cu cel mai nou album al celebrei formatii britanice PLACEBO, „Loud Like Love”.

Placebo va canta si in Romania vara aceasta. Cea mai recenta lansare a trupetilor se numeste „Loud Like Love” si contine hit-uri ca „Too Many Friends” sau „Scene of the Crime”

Nu rata ocazia sa intri in posesia acestui CD, pus la dispozitie de GetMusic.ro.

Urmeaza pasii pentru a te inscrie la competitie.

1. Da LIKE la pagina noastra de FACEBOOK
2. Ne spui la acest link care este piesa ta preferata de la aceasta trupa.
3. Dai SHARE pe FB la acest concurs. IMPORTANT! Lasa aceasta postare publica pentru ca noi sa putem valida ca ai indeplinit acest pas. Daca postarea nu este publica si nu avem acces la ea, nu vom putea verifica si vom fi nevoiti sa alegem un alt castigator! Nu pierdeti premiul din mana odata ce l-ati obtinut!

Foarte important: participantii la concurs care nu urmaresc fiecare pas vor fi descalificati!

Va puteti inscrie la concurs pana pe data de 17.03.2014 inclusiv. Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe data de 18.03.2014.

CASTIGATOR: Fericita castigatoare a CD-ului „Loud Like Love” este Cristiana Chiriac Moruzzi. Felicitari Cristiana! Vei fi contactata prin mesaj. Va multumim tuturor ca ati participat si va invitam sa mai luati parte la concursurile noastre. Fiti cu ochii in patru dupa urmatoarea „tura”!

FOARTE IMPORTANT! Daca in termen de doua saptamani de la anuntarea castigatorului, acesta nu isi revendica premiul, persoana in cauza pierde materialul. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*