Al treilea album Grimus, „Emergence”, va fi lansat in toamna acestui an

323 vizualizări

Grimus a anuntat, luni seara, la GuerriliveAcoustic Session cu Bogdan Serban ca al treilea album  al trupei – Emergence – va fi lansat in toamna acestui an. Albumul contine 15 piese in limba engleza, plus cel mai proaspat single, cantat in limba romana, „Priveste-ma”. Albumul a fost inregistrat si mixat de producatorul britanic Adam Whittaker (SpaceRay Music) şi masterizat in SUA.

Aveam de ales dintre 20 de piese pentru cel de-al treilea album Emergence; am ramas cu 15 + 1 (Priveste-ma). Acum, avem piese si pentru al patrulea album” – Grimus

Intrebati de Bogdan Serban pe ce trupa ar paria anul acesta, baietii de la Grimus au dat doua voturi pentru clujenii de la Lights Out.

Piesa IN YOUR EYES e motivul pentru care ma duc in public„, a spus, totodata, vocalul Bogdan Mezofi, fiind unul dintre putinii solisti ai unei trupe din Romania care coboara de pe scena in timpul fiecarul concert pentru a canta printre fani.

Trupa Grimus a cantat in premiera special pentru emisiunea Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban coverul This world (by Selah Sue).

Grimus a mai anuntat la Guerrilive Acoustic Session si concertele pe care trupa le va sustine in perioada urmatoare:
16 mai – Euphoria Music Hall Cluj-Napoca 
25 mai – Zilele Clujului, Piata Unirii 
13 – 14 iulie – Italia

Aceasta a fost a sasea editie a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc lunea in Energiea, de unde este transmisa live On Air, la Radio Guerrilla, si video live pe pagina de Facebook a radioului (www.facebook.com/radio.guerrilla)

Pana acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au trecut Vita de Vie, Irina Sarbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots si Grimus.
Program Guerrilive de Sarbatori

Mentionam si faptul ca, de sarbatori, la Radio Guerrilla vor fi date, in reluare, Guerrilive-uri Radio Session –
inregistrate in 2010 si 2011, dupa cum urmeaza:

1 mai
Ora 16:00 E.M.I.L.
Ora 18:00 Partizan
 Ora 20:00 Subcarpati

2 mai
Ora 16:00 Travka
Ora 18:00 Niste Baieti
Ora 20:00 Persona

5 Mai 
Ora 16:00 Byron
Ora 18:00 Mara cu Sensor
 Ora 20:00 Norzeatic si Khidja

6 mai
Ora 16:00 Blazzaj
Ora 18:00 Discobolls
Ora 20:00 Urma


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*