Castiga un CD cu ultimul album Korn, „The Paradigm Shift”

402 vizualizări

Maximum Rock Magazin va ofera sansa sa castigati un CD cu cel mai nou album al iubitei formatii americane KORN, „The Paradigm Shift”.

KORN reprezinta una dintre cele mai apreciate trupe ale momentului iar noul disc este considerat o intoarcere la radacini cu atat mai mult cu cat din componenta trupei face parte actualmente si Brian „Head” Welch, un element crucial pentru stilul compozitional care a consacrat formatia americana.

„The Paradigm Shift” a fost notat cu 10 de catre Maximum Rock Magazin si numeroase alte publicatii internationale.

Nu rata ocazia sa intri in posesia acestui CD, pus la dispozitie de GetMusic.ro.

Urmeaza pasii pentru a te inscrie la competitie.

1. Da LIKE la pagina noastra de FACEBOOK
2. Ne spui la acest link care este piesa ta preferata de la aceasta trupa.
3. Dai SHARE pe FB la acest concurs. IMPORTANT! Lasa aceasta postare publica pentru ca noi sa putem valida ca ai indeplinit acest pas. Daca postarea nu este publica si nu avem acces la ea, nu vom putea verifica si vom fi nevoiti sa alegem un alt castigator! Nu pierdeti premiul din mana odata ce l-ati obtinut!

Foarte important: participantii la concurs care nu urmaresc fiecare pas vor fi descalificati!

Va puteti inscrie la concurs pana pe data de 26.03.2014 inclusiv. Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti si vor fi anuntati in maxim doua zile dupa expirarea datei de inscriere.

FOARTE IMPORTANT! CITITI CU ATENTIE! Daca in termen de doua saptamani de la anuntarea castigatorului, acesta nu isi revendica premiul, persoana in cauza pierde materialul. 

Castigatorul va fi contactat via Facebook ca urmare a modalitatii de desfasurare a concursului. Va rugam sa va verificati, in ziua anuntarii castigatorului (anuntul va fi facut pe pagina de Facebook a Maximum Rock Magazin) INCLUSIV casuta cu ALTE MESAJE de pe Facebook, deoarece este posibil ca mesajul nostru sa nu intre in inbox-ul obisnuit, rezervat „prietenilor”.

CASTIGATOR:

Am tras la sorti castigatorul iar acesta este Dragos Frangulea! Felicitari! Va multumim tuturor ca v-ati inscris si va asteptam sa luati parte si la urmatoarele concursuri.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*