Machine Head renunta la turneu in favoarea finalizarii noului album

Multi artisti au fost criticati de faptul ca sunt interesati mai mult de bani decat de actul muzical, dar nu este si cazul formatiei MACHINE HEAD.

Cu riscul de a dezamagi fanii de pe continentul american, trupetii au preferat sa finalizeze albumul, ca pe urma, cu ocazia turneelor, sa-si modifice playlistul adaugand si melodii noi. In turneul anulat, formatia urma sa cante alaturi de Children of Bodom, Epica si Battlecross.

Artistii ar fi fost pe drumuri incepand cu data de 4 octombrie pana pe 1 noiembrie. Celelalte formatii rezervate pentru turneu nu au emis niciun comunicat de presa cu privire la acest subiect. Decizia nu a fost una usoara de luat, formatia prezentandu-si oficial scuzele. Machine Head a anuntat ca turneul a fost reprogramat pentru inceputul anului 2015.

Noul album va fi intitulat Bloodstone & Diamonds si va fi lansat pe 7 noiembrie, primul material discografic al formatiei care va aparea cu sigla Nuclear Blast Records. Ultimul disc al formatiei a fost Unto the Locust, lansat in 2011. Publicul roman a avut ocazia sa-i urmareasca in cadrul unui show live o singura data, in 2012, in cadrul festivalului Rock the City organizat in capitala.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*