Bateristul Paul Bostaph devine membru permanent Slayer

SLAYER sunt incantati sa anunte ca Paul Bostaph s-a reintors in formatie in calitate de membru permanent. Acesta va incepe turneul alaturi de Slayer din data de 4 iunie. Gary Holt va continua sa ii tina locul regretatului chitarist Jeff Hanneman.

Tom Araya declara: „Paul este un baterist de minune si prieten foarte bun, suntem foarte fericiti ca el a decis sa se intoarca in trupa. Suntem destul de amortiti dupa pierderea lui Jeff dar nu vrem sa ii dezamagim pe fanii nostri europeni, trebuie sa continuam.”

„Sunt foarte incantat ca ma voi reintoarce in Slayer,” a adaugat Bostaph. „Am petrecut 10 ani intensi din viata noastra impreuna, a fost foarte amuzant, am realizat muzica buna. Ma simt de parca m-am intors acasa.”

Paul Bostraph a fost baterisul Slayer intre anii 1992-2001 si a inregistrat patru albume cu formatia: Divine Intervention (1994), Undisputed Attitude (1996), Diabolus in Musica (1998) si God Hates us All (2001).

Astfel, Dave Lambardo este de astazi concediat oficial din trupa. Motivul conflictului dintre membrii Slayer a fost o disputa legata de obligatiile contractuale ale lui Lombardo. Kerry King si Tom Araya au declarat ca decizia de a renunta la Lombardo a fost luata pe ultima suta de metri.

Slayer a ramas astfel fara doi muzicieni cu care fanii se obisnuisera si pe care ii iubeau. Primul care a plecat din formula a fost Jeff Hanneman. Artistul a fost muscat de un paianjen veninos si a facut fasciita necrozanta. Din cauza recuperarii anevoioase, formatia l-a cooptat pe Gary Holt ca inlocuitor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*