Bill Clinton a incercat sa reuneasca Led Zeppelin

223 vizualizări

Se pare ca pana si Bill Clinton, fostul presedinte al Americii, i-a rugat pe cei de la LED ZEPPELIN sa se reuneasca pentru un spectacol caritabil.

Cu toate acestea, nici macar el nu a reusit sa-i faca pe trupeti sa se inteleaga, cel putin potrivit spuselor lui David Saltzman, presedinte al fundatiei Robin Hood. Saltzman a participat la o emisiune TV unde a declarat ca el, un producator de la Hollywood si Bill Clinton ar fi planuit sa-i reuneasca pe Zeppelin.

Clinton a facut cunostinta cu formatia in decembrie, la Kennedy Center Honors Celebration, un eveniment care a avut loc la Casa Alba.

In timpul ceremoniei, Barack Obama (gazda ceremoniei la care era invitat si Clinton) i-a laudat pe Robert Plant, Jimmy Page si John Paul Jones pentru capacitatea lor de a-i face pe oameni sa se simta tineri prin lansarea DVD-ului „Celebration Day”.

Ulterior, Clinton i-a intrebat pe membrii trupei daca nu ar vrea sa se reuneasca pentru a canta in sprijinul victimelor uraganului Sandy.

Formatia a refuzat. Nici macar Clinton nu a fost in stare sa-i convinga sa cante din nou impreuna!„, a declarat Saltzman la US TV.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*