Billy Joe (Green Day): „Nu sunt Justin Bieber, nenorocitilor!”

Probabil ati auzit deja despre iesirea pe care a avut-o Billy Joe Armstrong, vocalistul formatiei GREEN DAY, in cadrul evenimentului iHeart Music Festival, din Las Vegas.

Acum avem si filmarea:


Formatia muzicianului incepuse sa cante piesa „Basket Case”, pe care a fost nevoita sa o scurteze. Cand membrii trupei planuiau sa interpreteze o melodie de pe noul album, pe prompter a aparut o avertizare care ii anunta pe muzicieni ca au numai un minut la dispozitie pentru a termina show-ul.

Jignit de timpul scurt alocat trupei pentru a duce la bun sfarsit prestatia, Armstrong le-a tinut un discurs producatorilor evenimentului:

Lasati-ma sa va spun ceva. Cant din 1988, iar voi vreti sa imi acordati doar un minut? Faceti misto de mine? Clar, va bateti joc de mine. Ce naiba! Nu sunt Justin Bieber, nenorocitilor” a urlat Armstrong.

Dupa tirada, muzicianul si-a izbit chitara de podea, a aratat un semn obscen spre camera si s-a adresat publicului:

Sa va iubeasca D-zeu. Ne vom revedea curand„.

In clipa urmatoare, Billy Joe a disparut de pe scena. Dupa izbucnirea artistului, s-a aflat ca acesta s-a internat intr-un centru de reabilitare. Nu se cunosc motivele exacte ale gestului vocalistului.

Iata ce spune un comunicat oficial emis de reprezentantii trupei:

Vrem ca toata lumea sa stie ca prestatia noastra nu a fost taiata de cei de la Clear Channel. Le cerem scuze persoanelor prezente la iHeart Radio Festival din Las Vegas. Din pacate, suntem nevoiti sa amanam o parte din aparitiile promotionale programate pentru urmatoarea perioada„.

Nu suntem convinsi ca toata povestea este pe bune, dar am apreciat faptul ca Armstrong l-a „atins” pe Bieber.

„Uno!”, primul disc din seria de trei materiale pregatite de Green Day pentru 2012 apare astazi, 25.09.2012.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*