Vesti proaste pentru fanii Green Day: Billy Joe este tot in rehab

Vestile nu se arata bune pentru fanii formatiei GREEN DAY. Producatorul casei de discuri Warner Brothers, Rob Cavallo, a facut niste declaratii referitoare la starea lui Billy Joe Armstrong.

Internarea lui Billy la rehab nu este o gluma proasta. Ceea ce s-a petrecut este cat se poate de serios, iar Billy se afla sub supraveghere medicala in speranta ca vom reusi sa-l aducem pe calea cea buna„, a declarat Cavallo.

Se pare ca va urma un sir lung de concerte anulate. Potrivit spuselor producatorului, medicii nu sunt siguri ca Armstrong va putea sa urce pe scena in viitorul apropiat.

Tot ce pot spune este ca nu stiu daca il vom revedea inainte de Craciun. Nu putem determina momentul revenirii. Medicii sai inca evalueaza situatia„, a marturisit Cavallo.

Formatia a anluat prestatia de la Voodoo Music And Arts Experience, un festival care va avea loc la sfarsitul acestei luni. Locul celor de la Green Day a fost luat de Metallica.

Dintr-o serie de declaratii facute de Mike Dirnt, basistul trupei, pentru cei de la BBC, reiese ca Billy Joe era epuizat dupa munca intensa la noul material discografic.

Au existat semne ca lucrurile vor lua o intorsatura urata. Lui Billy i-a fost cel mai greu pentru ca trebuia sa se confrunte si cu alte probleme. Nu dormisem de foarte mult timp si urma sa aparem pe scena la iHeart Radio. I-am fost alaturi lui Billy dar, intr-un final, lucrurile acestea trebuie rezolvate personal. Momentan, tot ce conteaza este viata prietenului nostru„, a declarat Dirnt.

Ii uram insanatosire grabnica lui Billy si speram sa-si revina repede!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*