Billie Joe Armstrong (Green Day) lupta cu alcoolismul si cu dependenta de medicamente

Billie Joe Armstrong de la GREEN DAY a facut primele confesiuni referitoare la caderea nervoasa pe care a avut-o pe scena in timpul Festivalului iHeart Radio din Las Vegas. Evenimentul a avut loc in septembrie si a marcat declinul muzicianului.

Din pacate, motivele pentru care artistul a clacat au fost alcoolismul si consumul excesiv de analgezice si calmante, prescrise chiar de medicul lui Billie pentru a trata depresia acestuia.

Pur si simplu nu stiam unde voi ajunge sa dorm la noapte. Ma trezeam intr-o casa necunoscuta, pe o canapea soioasa, fara sa am cea mai mica amintire legata de cele intamplate cu vreo cateva ore in urma. Era un blackout complet!„, marturiseste artistul.

Acesta s-a hotarat sa-si infrunte demonii dupa esecul prestatiei de la iHeart Radio Festival, unde Billie le-a urlat producatorilor show-ului ca nu este Justin Bieber, dupa care i-a facut ticalosi. Motivul iesirii a fost dorinta organizatorilor de a scurta set-ul formatiei Green Day.

Referitor la incident, Armstrong se confeseaza: „Imi aduc aminte doar franturi. M-am trezit a doua zi dimineata si am intrebat-o pe sotia mea: ‘cat de rau a fost?’. Ea mi-a raspuns ca a fost foarte rau, ceea ce m-a facut sa-l sun pe impresarul nostru. El mi-a zis pe un ton hotarat: ‘te urci in avion, te intorci in Oakland si intri in rehab’. Asta m-a trezit la realitate”, a declarat Armstrong.

Noi ii uram muzicianului insanatosire grabnica si speram sa vedem Green Day si in Romania.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*