Rockul prin ochii lui Bacchus: muzicienii si bauturile lor preferate

Arta si alcoolul au mers mereu mana in mana. Se stie ca marii poeti, romancieri, artisti plastici si muzicieni ai lumii au legat prietenii durabile cu Bacchus. Bine, nu toti…dar o parte semnificativa.

Cu toate acestea, „the booze” a fost si cauza unor tragedii in lumea celor cu aspiratii estetice. Tocmai de aceea nu sprijinim consumul excesiv de alcool.

Acestea fiind spuse, va prezentam 10 rockeri si bauturile lor preferate. De savurat cu multa cumpatare!

Marilyn Manson
Lui Manson i-a placut mereu sa joace rolul poetului damnat monstruos si pervers. Nu este de mirare ca bautura lui preferata este absintul, o licoare bauta cu multa placere in secolul XIX de artistii decadenti. Absintul a fost interzis ulterior din cauza efectului sau neurotoxic. Cu toate acestea, interdicita a fost ridicata in Europa iar absintul poate fi din nou savurat. Manson a profitat de ocazie si a lansat propriul brand numit „Mansinthe”: autentic, organic si 66.6% alcool.

Eicca Toppinen
Violoncelistul-sef din Apocalyptica se multumeste cu o bautura mai putin sofisticata: vodca Koskenkorva amestecata in cocktailul „Russchian”, favoritul muzicianului. Eicca nu se fereste nici de celebra „Salmiakki”, o licoare traditionala finlandeza care are reputatia de a „te pune in cap” cat ai zice „sunt beat”.

Alice Cooper
Desi bunicul performance-rockului nu mai bea de vreo 20 de ani, pe vremea cand era fan spirt, el consuma whiskey canadian cu Budweiser. Alice Approved!

Jyrki 69
Vocalistul formatiei The 69 Eyes (interviu AICI, recenzie AICI) se delecteaza cu tequila si absint. Evident, trebuia sa fie vorba despre niste bauturi tari, una Americano, alta gotica.

Vince Neil
Motley Crue a fost considerata una din cele mai extravagante formatii in vremurile bune cand rockerii americani faceau legea in glam-metal. Vince Neil, vocea Motley, se lauda cu pasiunea lui pentru sampania de lux, cu care isi innebunea fanele din backstage. Mai mult, dupa spusele lui Vince, putea sa bea cata sampanie voia el fara sa ii fie rau.

Lemmy Kilmister
Este un fan atat de mare al berii, incat a lansat propriul brand: Bastards Lager, sprijinit de trupa sa Motorhead.

Kerry King
Zeul metal din Slayer prefera vodca scumpa, Grey Goose numarandu-se printre preferatele sale. Muzicianul nu spune nu nici Finlandiei si savureaza din cand in cand si un Absolut cu aroma de mandarine.

M. Shadows
Gusturile lui M. Shadows sunt mai modeste. El se multumeste cu berea Sierra Nevada Pale Ale.

Finntroll
Membrii trupei au participat la un concurs de baut bere in anul 2006, la Festivalul Wacken. Cu toate acestea, preferintele lor sunt vinul rosu, vodca si niste Jack Daniels picurat deasupra.

Johan Hegg
Vocalistul trupei Amon Amarth adora berea, pe care o bea deseori, asemenea unui viking autentic, dintr-un corn.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*