Spencer Smith (Panic! At The Disco) se retrage din turneul trupei

Dupa ce a dezvaluit problemele pe care le are cu alcoolul si cu drogurile, Spencer Smith, tobosarul formatiei Panic! At The Disco, s-a retras din turneul pe care trupa il va sustine in curand. 

Brendon Urie, frontmanul grupului american, a adresat o scrisoare deschisa fanilor in care le explica faptul ca Smith are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera.

Eu si Spencer am trecut prin multe incercari impreuna, dar cand vad ca unul dintre prietenii mei cei mai apropiati este prins intr-o asemenea batalie este cel mai dureros lucru. Nu am putut niciodata sa-i spun nimic care sa-l consolez. Ce naiba puteam sa-i zic ca sa-l fac sa se simta mai bine? Mi-am zis ca singurul lucru pe care il pot face este sa fac cat mai mult pentru a evita sa-l stresez si mai mult. Am facut acest lucru dar a devenit evident ca Spencer are nevoie de mai mult timp pentru a-si reveni. Nu ma pot astepta ca el sa se lupte cu dependenta acum si peste 2 secunde sa fie prins intr-un turneu national prin SUA. Acestea fiind spuse, va anunt ca turneul va continua fara Spencer iar acesta va ramane acasa pentru a beneficia de ajutorul de care are nevoie. Va multumim tuturor pentru vorbele bune si pentru sprijin„, a scris Urie.

Ii uram tobosarului PATD insanatosire grabnica!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*