Jeff Hanneman a murit din cauza cirozei hepatice induse de alcool

S-a aflat cauza mortii lui Jeff Hanneman. Medicii au confirmat ca este vorba despre ciroza hepatica indusa de consumul excesiv de alcool.

Membrii ramasi ai formatiei au emis un comunicat de presa in care au dezvaluit vestea si au anuntat ca in curand va avea loc o slujba publica pentru onorarea muzicianului.

Tocmai am aflat cauza oficiala a decesului lui Jeff. Este vorba despre ciroza hepatica indusa de consumul de alcool. Jeff a avut foarte multe probleme de sanatate in ultimii ani, inclusiv o fasciita necrozanta care l-a dezechilibrat complet. Membrii familiei lui nu au stiut cat de grave sunt afectiunile hepatice ale lui Jeff. Ei au aflat abia in ultimele lui zile de viata. Contrar unor zvonuri aparute, Jeff nu era pe nicio lista de transplant si nici nu fusese vreodata. Lucrurile parea sa se imbunatateasca iar Jeff era nerabdator sa inceapa munca la un nou album„, a scris Slayer pe site-ul oficial.

Referitor la slujba publica pentru onorarea muzicianului, formatia a scris urmatoarele:

Vrem ca fanii Slayer sa stie ca, la un moment dat, probabil la sfarsitul acestei luni, va exista o ceremonie publica prin care vom sarbatori viata lui Jeff Hanneman. Vor participa membrii familiei lui, prietenii, dar si fanii. Inca lucram la detalii. Vom reveni cu informatii suplimentare„.

Ca sa citesti comunicatele in original, fa click AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*