Ozzy Osbourne: „In ultimul an, am baut si m-am drogat”

Ozzy Osbourne, legendarul vocalist al formatiei BLACK SABBATH, a facut o dezvaluire socanta aseara, 15 aprilie 2013. El a recunoscut pe pagina sa de Facebook ca, in ultimele 18 luni, s-a intors la obiceiurile sale proaste de a bea si a lua droguri.

Marturisirea vine dupa ce au aparut zvonuri potrivit carora Sharon ar vrea sa divorteze de Ozzy. In scrisoare, muzicianul li se adreseaza fanilor si isi cere scuze acestora, adaugand ca este „curat” de 44 de zile si lucreaza sa ramana asa.

Artistul a mai anuntat si ca nu divorteaza de sotia sa, dar ca a fost un nenorocit cu oamenii pe care ii iubeste cel mai mult – adica familia si prietenii.

In ultimul an jumatate am baut si am luat droguri. Eram intr-un loc foarte intunecat si ma comportam ca un nenorocit cu oamenii pe care ii iubesc cel mai mult – adica familia. Cu toate acestea sunt fericit sa spun ca sunt curat de 44 de zile.

As vrea sa lamuresc faptul ca eu si Sharon nu divortam. Incerc sa devin o persoana mai buna. Doresc sa-mi cer iertare pentru comportamentul meu nebunesc de la Sharon, de la familia mea, de la prietenii mei si de la colegii mei de formatie…si de la fani.

Dumnezeu sa va binecuvanteze,

Ozzy

Citeste scrisoarea in original AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*